توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- هشدار برای افرادی که از دندان مصنوعی استفاده میکنند
روی یک ماده معدنی مهم برای بدن است که از سلامت دستگاه ایمنی گرفته تا رشد سلولی، در عملکردهای مهم بدن نقش دارد. کمبود روی مسئله ای جهانی است که تنها در امریکا ۴ میلیون نفر را درگیر خود کرده است.
روی به صورت طبیعی در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد و از طریق موادی مانند ماهی، تخم مرغ، گوشت قرمز، ماست و بسیاری مواد دیگر میتوان آنها را دریافت کرد. به علاوه روی در محصولات دندانپزشکی به خصوص چسبهای دندانی به وفور مورد استفاده قرار میگیرد.
از طرفی مصرف زیاد روی نیز همانند افراط در هر ماده معدنی و ویتامینی دیگر، میتواند خطراتی برای سلامتی داشته باشد. طبق مقاله منتشر شده در نشریه General Dentistry در سال ۲۰۱۱، به افرادی که از دندان مصنوعی استفاده میکنند، توصیه میشود توجه ویژه ای به مقدار روی مصرفی خود داشته باشند.
“در صورتی که بیماری از چسب دندان مصنوعی استفاده میکند، باید دستور العمل مصرف چسب و دوز توصیه شده آن که بر روی برچسب محصول ثبت شده را بخواند و رعایت کند. بسیاری از مواقع بیماران دچار سوء استعمال چسب شده و اگر چه در موارد نادر اتفاق می افتد، اما ممکن است مقدار بیش از حد (سمی) روی را ببلعند و دچار تاثیرات عصب شناختی نامطلوب آن شوند.”
مصرف بهینه چسب دندان مصنوعی به صورت یک لایه نازک یا چند قطره چسب در سطح دندان مصنوعی می باشد. این مقدار مصرف اطمینان میدهد چسب دندان بیش از حد استفاده نشده است. یک تیوب چسب اگر به صورت روزانه استفاده شود باید سه تا ده هفته باقی بماند اما مصرف واقعی بستگی به دفعات استفاده در هر روز دارد.
“دندان مصنوعی که تناسب کافی با جایگاه خود ندارد یکی از دلایل استفاده بیش از حد فرد از چسب دندان است. با افزایش سن دهان به مرور تغییر میکند و استخوانهای تکیه گاه دندان مصنوعی پسروی کرده یا کاهش می یابد (این امر باعث میشود دندان مصنوعی در جای خود ثابت نباشد). در صورتی که دندان مصنوعی به درستی با جای خود مطابقت نداشته باشد بیمار چسب بیشتری استفاده میکند تا دندان را در جای خود محکم نگه دارد.”
برای حفظ هماهنگی دندان با حفره دندانی، باید بیمار هر شش ماه یک بار توسط دندانپزشک معاینه و ارزیابی شود.
“مصرف بیش از حد چسب دندان مصنوعی موجب تهوع، سردرد و تحریک دهان میشود. به مرور زمان میزان سمی روی میتواند موجب کمبود مس در بدن شود که این امر با آسیب عصب شناختی همراه است.”
در حال حاضر سازمان نظارت بر غذا و داروی امریکا (FDA) هیچ هشداری از نظر مصرف چسب دندان مصنوعی مطرح نکرده است اما بیماران باید مصرف چسب را طبق دستور شرکت سازنده آن محدود کرده و در صورتی که هر سوالی دارند یا نگرانی برایشان ایجاد شده است، با دندانپزشک صحبت کنند.
http://parhamdentistry.ir/
مشخصات آگهی دهنده
نام: کلینیک دندانپزشکی پرهام
تلفن: 22140586
استان: تهران
آدرس: سعادت آباد بین چهارراه سرو و بوستان (کتاب) روبروی بانک پارسیان پلاک ۱۱۹ ، واحد ۲