توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- چطور سرمایه گذاران خطرناک را شناسایی کنیم ؟
سرمایه گذاران حریص : سرمایه گذاران حریص سرمایه گذارانی هستند که شما به عنوان سرمایه پذیر و تیم تان اصلا " برایشان مهم نیست و فقط به فکر این هستند که خودشان چطور از این سرمایه گذاری پول سازی کنند ، البته بد نیست که سرمایه گذاری به فکر پول و سود خود باشد اما این جا خطرناک میشود که به تنها چیزی که فکر کند پول و سود ش باشد.
سرمایه گذاران سوپر من : در این میان سرمایه گذارانی هم هستند که زمانی که آن ها را ملاقات میکنید ، تنها به تعریف و تمجید از خود مشغول هستند و تمام مکالمات شان حول دستاوردها و اعتبارت شان میچرخد ، در پایان مکالمه و البته مذاکره با چنین افرادی متوجه میشوید که جلسه شما هیچ خروجی نداشته و تنها اتلاف وقت بوده است البته اگر کارآفرین باهوشی باشید تنها به صحبت ها و حرف های این سرمایه گذاران اطمینان نمیکنید و صحت و سقم آن را نیز جویا میشوید. در هر صورت بهتر است برای داشتن همکاری بهتر ، با سرمایه گذاران خود شیفته وارد مذاکره نشوید .
سرمایه گذاران ناوارد : سرمایه گذاران باید حتما " به حوزه صنعت و فعالیتی که میخواهند روی آن سرمایه گذاری کنند آشنایی داشته باشند . اگر سرمایه گذاری به فعالیت و صنعتی که میخواهد در آن سرمایه گذاری کند آشنایی نداشته باشد تنها وقت خود و سرمایه پذیر را تلف خواهد کرد ، چون سرمایه گذاران این چنینی به جهت نداشتن اطلاعات و دانش کافی سعی در قبول مدل های کسب و کاری اشتباه خود دارند که ممکن است اصلا " جواب ندهد و علمی هم نباشد ، بنابراین برای جلوگیری از اتلاف وقت سرمایه گذارانی را انتخاب کنید که از دانش خوبی در حوزه صنعت برخوردار باشند .
سرمایه گذاران شکاک : یک سرمایه گذار باید کاملا " از حاشیه سود خود مطلع بوده و به برنامه های مالی سرمایه گذاری و اقتصادی خود تسلط کامل داشته باشد ، در غیر این صورت شما به عنوان یک کارآفرین و سرمایه پذیر باید در جلسات و تماس های بی انتها با این سرمایه گذاران ،آن ها را از میزان سود دهی کار باخبر کنید و به آن ها اطمینان دهید که همه چیز خب پیش میرود، درصورتی که سرمایه گذار آگاه و با تجربه از تمام ریزه کاری های مالی و اقتصادی سرمایه گذاری خود خبر دارد و میداند که حاشیه سودش چه قدر است .
در عوض با سرمایه گذارانی همکاری کنید که :
که به شما و تیم کاری تان اعتقاد داشته باشند و تنها پول و سود کار برایشان مهم نباشد .
سرمایه گذارانی که نسبت به فعالیتی که شما میخواهید انجام دهید علاقمند باشند و دوست داشته باشند بیشتر بدانند .
سرمایه گذارانی که خوش قول هستند و به تعهداتی که به شما دارند سر موعد مقرر عمل کنند .
سرمایه گذارانی که ریسک پذیر باشند و آستانه تحمل و ریسک پذیری شان بالا باشد .
ادامه در سایت مگاشید
http://megashid.com/