توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- استفاده از پرليت در توليد کنسانتره ، زمين کاو
استفاده از پرليت در توليد کنسانتره ، زمين کاو
فيلتر پرليت(Perlite)
پرليت يک ابزار فيلتر بي همتا است، از آنجاييکه پرليت ماده ايي بسيار خالص، ساکن، سفيد و سبک بوده و از ساختاري بهم پيچيده و کانال هاي کثير ميکروسکوپي برخوردار مي باشد. استفاده از آن حداکثر ميزان وضوح و شفافيت و جريان را در ماده فيلتر شده ايجاد نموده و مزه ماده يا رنگ و بوي آن را تغيير نخواهد داد. بنابراين بعنوان ماده فيلتر ساز عالي براي غذا، و آشاميدني ها و محصولات دارويي محسوب مي شود.
پرليت در موارد زير بهعنوان مادّة فيلتركننده مورد استفاده قرار ميگيرد:
الف) تصفيه به طريق ثابت كه در آن، مايع مورد تصفيه از داخل يك لايه فيلتر پرليتي عبور ميكند.
ب) تصفيه به طريق متحرّك كه در آن، پرليت به مايع مورد تصفيه افزوده ميشود.
ج) تصفيه به طريق تركيبي كه در آن ابتدا مايع مورد تصفيه از يك لايه فيلتر عبور ميكند سپس پرليت به آن افزوده ميشود.
منافع پرليت
حداکثر خلوص محصول فيلتر شده، دامنه تغييرات گسترده، بي رنگ، بي بو، بي مزه، ساکن، غير حلال در اسيدها، مطمئن( ميزان سيليکا چيزي کمتر از 1% مي باشد)، غير خطرناک، قابل استفاده با تجهيزات استاندارد فيلتر، آزادسازي آسان کيک، سهولت پاکسازي فيلتر، سايش و خوردگي کمتر تجهيزات، استفاده و کنترل آسانتر و اقتصادي و به صرفه
مصارف فيلتر پرليت:
شربت ذرت، آب ميوه، قند وشکر، ژلاتين گياهي، اسيدسيتريک، روغن هاي گياهي، مولاس، کازنين، نوشيدنيهاي ملايم، پکتين، روغن سبزيجات، آب سبزيجات، آب گياهان، شيره قند و آشاميدني هاي سبک.