توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- بذر قارچ صدفی و بذر قارچ
بذر قارچ صدفی و بذر قارچ دکمه ای درجه یک(f1) بذر قارچ خوراکی
آن بخش از اندام های قارچ را که به پرورش دهندگان هنگام کشت در بستر مورد استفاده قرار می دهند در اصطلاح اسپان می گویند که مساوی بذر در گیاهان آلی در نظر گرفته می شود
در واقع اسپان انتقال عضوی از بافت قارچ در شرایط استریل بر روی دانه گندم یا غلات دیگر می باشد. کیفیت بذر پایه و اساس موفقیت در تولید قارچ خوراکی است. چنانچه بذر یا اسپان فاقد کیفیت مطلوب باشد، موفقیتی در کشت قارچ حاصل نخواهد شد هرچند سایر شرایط کاملاً مهیا باشد
در گذشته قارچ کاران برای تهیه اسپان با برداشت آنکه، بر روی قسمتی از خاک اراضی که قارچ در آن به طور طبیعی رشد کرده بود به مقداری که فکر می کردند مسلیوم قارچ در آن وجود دارد برمی داشتند و سپس آن را روی بستری که از پیش آماده شده بود پخش کرده و پس از اینکه مسلیوم کاملاً سطح بستر را می پوشاند از ان برای مایه کوبی سایر بسترها استفاده می کردند
از آنجا که روش فوق از کشت خالص قارچ استفاده نمی شد و شرایط نیز استریل نبود، در هنگام استفاده از اسپان بسیاری از آفات و امراض نیز همراه با اسپان بر روی بسترها منتقل شده و خسارت ایجاد می کردند. اولین بذر اسپان ناشی از کشت خالص قارچ در سال 1905 در آمریکا تولید و جایگزین سیستم قدیمی تولید بذر شده و در حال حاضر تهیه اسپان در سراسر دنیا با استفاده از کشت های خالص قارچ صورت می گیرد
تولید انبوه بذر به کار می روند کاملاً استریل شده و پس از انتقال بذر بر روی بستر نیز به منظور جلوگیری از آلودگی هوای مورد نیاز در سالن های پرورش از درون فیلترهای خاص عبور داده می شوند
در سال 1931 سیندن، غلات را به عنوان ماده مناسب برای تولید بذر قارچ معرفی کرد
تمامی تجهیزات سالن قارچ از جمله بذر قارچ-رطوبت ساز سالن قارچ- هیتر وسیستم گرمایشی سالن قارچ- هیتر گازی- هیتر گازوییلی- هیتر نفتی-محلول ضدعفونی کننده محیط- محلول تقویت کننده قارچ دکمه ای وصدفی نانو-کمپوست انالیز شده – ظروف بسته بندی و... که در سایت www.ag.ttakco.comدر بخش پرورش قارچ می توانید توضیحات تکمیلی انهارا مطالعه نمایید.
استاندارد-بذر اصلاح شده-مهپاش-اناليز-خاك پوششي قارچ-تضمين باردهي-خاك پاستوريزه شده-پرسيدين-قارچ صرفي-پاستوريزه-تست كيت-شناسنامه كمپوست-هيتر حرارتي-ديجيتالي-تايمر-دماسنج-مهندس کشاورزی-رطوبت سنج-قارچ دكمه اي-پرورش قارچ
شماره تماس ثبت سفارش:09199762163
آدرس ایمیل:info@ttakco.com
آدرس سایت:http://ag.ttakco.com