توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- بذر قارچ صدفی 09199762163
س از تلقیح، کیسه ها را در انکوبـاتور یا گرمخانهای مناسب با دمای ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری می کنند. در این شرایط، پس از ۱۲ – ۱۰ روز، میسلیم در تودهی دانه ها نفوذ کرده، بذر برای مصرف روی بستر آماده می شود.
۲- نگهداری بـذر و ویژگی های آن :
بهتر اسـت، بذر را به فاصلهی اندکـی پس از تولید، مصرف کرد، زیرا با گذشت زمان، میسلیم قـارچ متراکم شده، در پخش یکنواخت بذر روی سطح بستر ایجاد مشکل خواهد کرد. علاوه بر این، هرچـه از زمـان تولید بذر بگذرد، از کیفیت آن کاسته می شود. ولی این اُفـت کیفیت زیاد نخواهد بود و در عملکرد تأثیر جدی نخـواهد گذاشت، چون بذر قارچ به عنوان یک آغازگر عمـل می کند و وظیفه آن تنهـا شـروع ریشه دوانی میسلیم در بستر پرورش قـارچ اسـت.
بذرهای تولید شده، برای مدت ۶ ماه در سردخانه ی ۶ – ۵ درجه سانتی گراد قابل نگـهداری خواهند بود. در هوای معمولی اتاق ها و انبار ها نیز این بذور حدود ۳ – ۲ هفته سـالم خواهند ماند. گرچـه در اواخر این مدت، رنگ بذر تقـریبـاً قرمـز یا سیـاه می شود، ولی این تغییر رنگ در کیفیت آن تأثیر چندانی نخـواهد داشت.
در تابستان و هوای گرم، باید بذر تولیدی را به فاصله ی اندکی پس از تولید، مصرف کـرد، زیرا بذرها از شدت گـرما دچـار تنـش می شوند. در مجـموع بهتر است بــذر را بیش از دو هفته نگهداری نکرد.
بذر خوب نباید زیاد به هم چسبیده و حالت دانهدانهای خود را از دست داده باشد. بذر نباید هنگام مصرف در دست لــه شود و حالت خمیری به خود بگیرد. همچنین، نباید زیاد تغییر رنگ داده و در آن آب افتادگی وجود داشته باشد. نبـود کپـک و سایر آلودگی ها نیز جزو ویژگی های یک بذر قابل قبول است.
www.ag.ttakco.com. 09189762163