توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- سرویس 11 پارچه کارال
سرویس 11 پارچه کارال
شامل قابلمه سايز 28 با درب پيركس
قابلمه سايز 24 با درب پيركس
قابلمه سايز 20 با درب پيركس
شيرجوش سايز 14 با درب پيركس
تابه سايز 28 با درب پيركس 2 دسته
تابه با سايز 26 تك دسته
ضد خش
ضد آلزایمر
دارای 7 سال خدمات پس از فروش
در دنیای کنونی هر روز شاهد پیشرفت و افزایش سطح اطلاعات در زمینه های مختلف هستیم که ظروف آشپزخانه نیز از این پیشرفت مستثنی نیستند . کارشناسان و پژوهشگران علمی و تخصصی دریافتند یکی از عواملی که امکان بروز بیماریهای مختلف را برای انسان ها بوجود می آورد ، برخی از ظروف پخت و پز آشپزخانه است ، بدین صورت که این ظروف ،به تنهایی می توانند غذای پخته شده را مسموم و یا در دراز مدت بر اثر کنده شدن روکش و یا ترکیب جنس ظرف با غذا ، باعث بیماری های مختلف در بدن شوند به طور مثال ، ظروف روئی که همان ظروف آلومینیومی است و در سایزهای مختلف در آشپزخانه های خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد ، یکی از مهمترین عواملی است که باعث بیماری آلزایمر و یا فراموشی می شود . رنگ سیاهی که در تماس دست با ظروف آلومینیومی بر روی پوست ایجاد می شود ، همان ماده ای است که با غذا ترکیب شده و بوسیله سیستم گوارشی بدن وارد خون می شود و در مغز انسان رسوب کرده و بیماری آلزایمر را بوجود می آورد . دنیای پیشرفته جهت جلوگیری از این معضل بهداشتی , فرآیند هاردآنادایزد یا کارال را ارائه می دهد ، بطوریکه ظروف کارال بدون هیچ نوع روکش ، رنگ ، لعاب و حتی تفلون بوده , که این ویژگی کارال را به ظرفی بدل نموده که هرچه بیشتر با سیم ظرفشویی شسته شود عمرش افزایش می یابد ! فرآیند هاردآنادایزد حتی در صنعت هوایی هم کاربرد بسیار دارد ، بطوریکه در ساخت بدنه هواپیما نیز مورد استفاده قرار می گیرد . ظروف کارال تنها ظروفی هستند که مورد تایید سازمان بهداشت جهانی بوده و بر خلاف ظروف رایج ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند ، طعم غذا راتغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند.ظروف کارال مورد تایید اتاق بازرگانی و صنایع مونیخ آلمان بوده و از حیث تکنولوژی در خاورمیانه منحصر به فرد است.همچنین ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است،زیرا عمر این ظروف بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ظروف نمی باشد ؛ همچنین نیازی به صرف هزینه جهت خرید مجدد ظروف آشپزخانه نخواهد بود . ظروف کارال از حیث صرفه جویی در مصرف سوخت نیز دارای ویژگی خاص است ، خاصیت این جنس باعث سه برابر شدن حرارات رسیده به ظروف می شود ؛ بدینگونه که با توجه به انتقال کاملا یکنواخت حرارت ، نیازی به استفاده از شعله زیاد جهت پخت و پز نبوده و براحتی می توان با استفاده از یک سوم شعله نسبت به ظروف متداول اما با مدت زمان یکسان،غذا را طبخ نمود