توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- قند مایع خرما
اظلاعات محصول :
محصول تولیدی ما که شامل قندهاي فروكتوز و گلوكوز و مقدار بسيار كمي از ساير قندها است مي تواند جايگزين ساير شيرين كننده ها بخصوص عسل طبيعي باشد. قدرت شيرين كنندگي فروكتوز موجود در خرما 2/1 برابر بيشتر از ساكاروز است كه اين ويژگي باعث مي شود ميزان مصرف آن از نظر وزني در بريكس مساوي در صنعت كاهش يابد و از نظر اقتصادي قابل رقابت با ساير شيرين كننده ها باشد. قند خرما در يك فرايند كاملاً طبيعي و بدون افزودن مواد شيميائي در فرآيند توليد ازخرما بدست مي آيد.
كاربردهاي قند خرما:
1- قند مايع خرما در توليدات طبقات مهم غذائي از قبيل آب ميوه هاي طبيعي، بستنيها ، فرآورده هاي لبني فرآوردههاي نانوائي ، انواع نوشيدنيها ، نوشيدنيهاي مخصوص ورزشكاران و ... كاربرد دارد و باتوجه به قندهاي موجود در آن مي تواند بهترين جايگزين براي شربت باشد.
2- قند خرما بهترين شيرين كننده براي كارخانجات صنايع غذايي به دليل مزاياي بيشمار آن از جمله قيمت مناسب در مقايسه با انواع مشابه مانند عسل ، مزه شيريني بهتر و بيشتر مي باشد.
3- با توجه به روند توليد نوشابه در جهان اين نكته حائز اهميت است كه توليد قند خرما انقلاب بزرگي را در توليد نوشابه به وجود آورده است. چنانكه اكثر توليدكنندگان نوشابه در جهان تمايل به استفاده از قند خرما به عنوان ماده شيرين كننده دارند .
4- اين فرآورده مي تواند در ساخت نوشيدنيهاي انرژيزا و ايزوتونيك ، فرآوردههاي پخت (كيك و محصولات قنادي و نانوايي) ، فرآورده هاي لبني و ساير صنايع به كار رود و به عنوان جانشين مناسبي براي HFCS در نوشابه و آبميوه باشد. در بستني به علت كاهش نقطه انجماد، در تشكيل كريستالهاي ريز كمك ميكند.
5- تركيب قندي ، قند مايع خرما مخلوطي از فروكتوز و گلوكز همانند عسل مي باشد . قند خرما سبب بهبود وضع فشار مايعات بدن ( به دليل پايين بودن سديم به پتاسيم ) ميشود. به دليل بالا بودن ميزان فروكتوز (قند مخصوص افراد ديابتي كه در توت خشك وجود دارد) ميتوان قند مايع خرما را جايگزين مقدار قند مصرفي مجاز فرد ديابتي كرد چراكه فروكتوز قندي است كه متابوليسم آن مستقل از انسولين صورت ميگيرد . از طرف ديگر قند خرما سرشار از پتاسيم است در حالي كه مقدار سديم آن پايين است و براي كساني كه رژيم پايين به آنها توصيه مي شود ، مناسب است.
6- قند موجود در خرما بلافاصله پس از مصرف جذب شده و به انرژي تبديل ميشود . خرما براي رفع خستگي مزمن و كم خوني بدليل وجود آهن فراوان و وجود مقادير زياد فيبر و پتاسيم مفيد ميباشد. خرما حاوي انواع ويتامين هاي گروه ب مي باشد كه در سلامت اعصاب و دستگاه گوارشي بسيار موثر است. خرما اشتها آور و تميز كننده كبد و كليه مي باشد. لازم به توضيح است كه قند مايع خرماي توليد شده در كارخانه شهد باب پارس داراي تمامي خواص خرما مي باشد.