توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- قیمت تجهیزات قالیشویی
پیدایش قالیشویی؛
در گذشته های نه چندان دور کلیه فرش ها و قالیها بصورت دستی با استفاده از آب و صابون یا پودر رخت شویی در حیاط منزل شسته می شدند و برای آبکشی از پاروهای پلاستیکی یا فلزی استفاده می شد.
امروزه با گرایش مردم به آپارتمانه نشینی و نبود فضای کافی در منزل شستشوی فرش در قالیشویی ها انجام می پذیرد.
در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از قالیشویی ها مجهز به ماشین آلات مدرن و پیشرفته هستند.
شستشوی فرش یکی از مواردی است که باید در نهایت دقت و توجه زیر نظر افراد مجرب و متخصص انجام گیرد که آسیبی به فرش وارد نشود.
قبل از شستشوی فرش باید حتما خاکگیری فرش را انجام داد؛
در قالیشویی ها غبارگیری فرش با دستگاه خاکگیر دورانی و یا خاکگیر ضربه ای انجام می شود:
خاکگیری دورانی:
فرش به صورت دورانی با سرعت از قبل تعیین شده میچرخد تا تمام گرد و غبارها از بین برود. از مزایای این دستگاه میتوان به غبارگیری همزمان چندین فرش و حفاظت بیشتر اشاره کرد.
خاکگیری ضربه ای:
پس از قرار دادن فرش در درون این دستگاه ها با استفاده از برس هایی که داخل آن تعبیه شده کرک های فرش را شانه میکند، سپس به وسیله ی محورهای استوانه ای تسمه هایی از جنس پلاستیک یا برزنت به دفعات به پشت فرش کوبیده میشود.اینکار در قدیم به وسیله ضربات چوب انجام میگرفت که در حال حاضر به صورت ماشینی صورت میگیرد.
بعد از خاکگیری یا غبارگیری کامل فرش باید از نظر سلامت بررسی شوند. قالی ها ممکن است دچار پوسیدگی و سوختگی شده باشند که قبل از شستشو رفو و مرمت میشوند. لکه گیری،ترمیم ریشه،شیرازه بافی و … در صورت نیاز انجام میگیرد.
شستشوی دقیق و اصولی فرش باید به نحوی صورت گیرد که هدف اصلی به خوبی به فرش تحقق یابد . یعنی فرش از آلودگی ها زدوده شده و کاملاً پاکیزه گردد .
تمام فرش ها باید به خوبی خیس شده و مواد پاک کننده را به مقدار مناسب روی سطح قالی ریخته شود،سپس با دستگاه پولیشر دستی به آهستگی روی سطح فرش حرکت می کنند به این ترتیب قسمتهای چرک و آلوده فرش تمیز می شود.
بعد از آنکه تمام فرش هاشسته شدند توسط شلنگهای آب که دارای دوش های پخش کننده آب است و فشار آب قابل تنظیم می باشد و تمام فرش را آبکشی کرده و مواد شوینده را به خوبی از قالی پاک میکنند.
همان طور که گفتیم یکی از راه های کاهش هزینه ها و افزایش سرعت در قالیشویی استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک است.
که در این دستگاه ها تا حد ممکن انسان دخالت ندارد و نسبت به دستگاه های قدیمی تر از ایمنی بالاتر و سرعت بالاتری برخوردار هستند.
شست و شوی کامل یک فرش ۱۲ متری را حداکثر در ۴ دقیقه انجام می دهند و مجهز به چند فرچه است که در کنار هم و به صورت افقی و عمودی قرار گرفته اند و طول آنها حدود ۴ متر است و چند فرچه پشت سر هم قرار گرفته اند، با حرکت فرش جهت حرکت و فرچه زدن هر فرچه با فرچه پشت سر خود متفاوت است،این عمل باعث می شود که فرش در جهت های مختلف شسته شود و از نظر پاکیزگی به خوبی تمیز و کاملا پاک شود.
سیستم آب کشی آن هم به صورت مکانیزه و به طور کامل انجام می شود و نسبت به روش های سنتی آبکشی کامل تری دارد.
بعد از شستشو برای خشک کردن فرش ها از دستگاه آبگیر لوله ای استفاده می شود؛
این دستگاهها محفظه ای استوانه ای شکل هستند که فرش را داخل آن قرار می دهند و بعد از روشن کردن آن بسرعت و با حرکت دورانی به چرخش در می آید و بیشتر آب موجود در درون قالی خارج می گردد و بعد از خروج برای خشک شدن رطوبت اضافی در معرض هوا آویخته می شوند،یا در فصول سرما از گرمخانه های گازی استفاده می شود تا فرش ها کاملا خشک تحویل مشتری ها داده شود.
تجهیزات قالیشویی دست دوم , خرید تجهیزات قالیشویی , فروش تجهیزات قالیشویی , قیمت تجهیزات قالیشویی , قیمت تجهیزات قالیشویی دست دوم