توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- فروش و توزیع قطعات موتور دالاندر
فروش موتور های دالاندر در فروشگاه الکترو گستر تهران
توضیحات زیر می تواند شمار ا در انتخاب محصول یاری دهد.این توضیحات شامل تعریف موتور ، نحوه عملکرد ، ساختار داخلی و ...است
موتور دالاندر به انگلیسی: Dahlander motorنوعی موتور الکتریکی القایی دوسرعته است که تغییر سرعت در آن بر پایهٔ تغییر تعداد قطبها انجام میشود. اتصال دالاندر در سیمپیچهای این ماشین امکان تغییر تعداد قطبهای آن را به نسبت ۱ به ۲ فراهم میآورد.
روش کنترل سرعت دالاندر یک روش بدون تلفات است که نسبت به روشهای کنترل تعداد قطب دیگر ، مانند استفاده از چند سیمپیچ مجزا ، بهینهتر است ، به این معنا که در روش سیمپیچهای مجزا از ظرفیت موتور به صورت کامل استفاده نمیشود و در هر یک از حالتهای کار موتور ، تنها نیمی از سیمپیچهای استاتور مورد استفاده قرار میگیرند.
مبنای عملکر
در ماشینهای آسنکرون ، سرعت میدان سنکرون ماشین از رابطهٔ به دست میآید ، که در آن ns سرعت سنکرون بر حسب بردقیقه ، f فرکانس اصلی بر حسب هرتز و p شمار زوجقطبها است. در عمل با توجه به وجود لغزش s ، سرعت روتور از رابطهٔ به دست میآید. از آنجایی که تعداد قطبهای ماشین به سیمپیچی آن بستگی دارد ، استفاده از سیمپیچهایی که قطب متغیر ایجاد کنند منجر به ایجاد ماشینی با سرعتهای متغیرِ گسسته میشود.
اتصالات داخلی سیمپیچ
موتورهای آسنکرون معمولی دارای یک بازهٔ سرعتی مشخص هستند که چند درصد تغییر دارد ، اما خارج از این بازه ، بازدهی ماشین به شدت افت میکند. در ماشینهای دالاندر با استفاده از تنها یک سیمپیچ که از شش پیچه تشکیل شده و تغییر اتصال ترمینالهای موتور با استفاده از تغییر اتصالات پیچهها ، میتوان سرعت موتور را نصف یا دوبرابر کرد. دو شیوهٔ اتصال ممکن برای سیمپیچ دالاندر عبارتند از ۱) اتصال مثلثی که هر فاز آن دو شاخهٔ موازی دارد (مثلث موازی) و میتوان آنها را به صورت سری جفت کرد و به اتصال ستاره تبدیل نمود. ۲) اتصال ستارهٔ موازی که میتوان آن را به یک اتصال مثلث با جفتشدگی سری شاخهها تبدیل کرد. با تغییر اتصال در هر یک از دو حالت یادشده ، جهت جریان الکتریکی در نیمی از مسیر سیمپیچ وارون میشود و موجب تغییر قطبها میگردد. موتورهای دالاندر در توانهای بین چند کلیووات تا چندده کیلووات کاربرد دارند. در طراحیها ترجیح داده میشود از میان این دو شیوه ، شیوهای را انتخاب کنند که در حالت کار معمول ماشین ، اغلب اتصال ستاره استفاده شود. موتورهای القایی سهسرعتهای نیز وجود دارند که با استفاده از سیمپیچ دالاندر به دو سرعت ، و با استفاده از یک سیمپیچ دیگر که در شیارهای یکسانی جاسازی میشود ، به سرعتی پایینتر از دو سرعت قبلی دست مییابند. این نوع موتورهای سهسرعته در اَفرازهها ، جرثقیل و موارد مشابه کاربرد دارند.
اتصال Δ/YY در مورتورهای دالاندر یک اتصال گشتاورثابت است و در هر دو سرعت موتور گشتاور مشابهی تولید میشود ، اما توان نامی موتور به نسبت ۲:۳ تغییر میکند. اتصال مثلث سرعت کمتر و اتصال ستارهٔ موازی سرعت بیشتری خواهد داشت. در اتصال Y/YY گشتاور با مجذور سرعت نسبت وارون دارد. در این حالت نسبت سرعت به توان نامی ۱:۵ است که سرعت بیشتر در اتصال YY و سرعت کمتر در اتصال Y نمود پیدا میکند.
موتورهای دالاندری که برای استفاده در کنار درایوهای گشتاورثابت به کار میروند اغلب دارای اتصال Δ/YY هستند ، اما درایوهای فن معمولاً اتصال Y/YY دارند .
مقایسه با دیگر روشهای تغییر سرعت
در اغلب مواردی که نیاز به استفاده از سرعت متغیر باشد ، از ماشینهای دیسی استفاده میشود. با این وجود کاربردهای خاصی وجود دارند که تنها دستیابی به چند سرعت معین و گسسته کفایت میکند ، در این موارد استفاده از موتورهای قطبمتغیر و چندسیمپیچه رایج است. از این میان ، موتورهایی که تغییر قطب را با کمک سیمپیچهای مجزا انجام میدهند ، حجم زیادی را در استاتوراشغال خواهند کرد. روشهای مختلفی برای ایجاد موتورهای تکسیمپیچهای که قطب و سرعت متغیر داشته باشند طراحی شده است ؛ از میان آنهایی که نسبت دور ۱:۲ فراهم میکنند ، موتور دالاندر به علت کمترپیچیدهبودن چیدمانهای کلیدزنیاش بیشترین کاربرد را یافته است. امروزه یک چیدمان نوینتر نیز که بر پایهٔ مدولهسازی دامنهٔ قطب کار میکند گسترش یافته است که از نظر تئوری اجازه میهد به هر نسبتی به غیر از نسبت ۲:۱ رایج نیز دست پیدا کنیم. این روش جدید به علت داشتن انعطافپذیری و سادگی یکی از انتخابهای مطرح است.
منابع
راه اندازی موتور دالاندر سه فاز :
موتور دالاندر سه فاز نوعی موتور دو دور است که تعداد دور تند آن دوبرابر تعداد دور کند آن می باشد . مانند دور 3000 به 1500 یا دور 1500 به 750
این موتور دارای 9 محل اتصال می باشد ولی چون در داخل خود به روش معمولا مثلث – ستاره دوبل سر بندی می شود در تخته کلم خود دارای 6 محل اتصال می باشد که این 6 محل وروش اتصال به صورت زیر می باشد :
برای دور کم سر ها به برق سه فاز وکمر ها باز هستند (یعنی کمر ها آزاد هستندواتصالی ندارند ) وبرای دور زیاد کمر ها به برق سه فاز وسر ها به یکدیگر وصل می شوند .
انواع محصولات الکتروموتور عبارتند از:
الکتروموتور معمولیTEFC سه فاز
الکتروموتور معمولیTEFCتک فاز
الکتروموتور ضد انفجار
الکتروموتور دریایی
الکتروموتور اسلیپ رینگ
الکتروموتور ترمز دار
الکتروموتور تخلیه دود
الکتروموتوردالاندر
کاربرد الکترو موتور دالاندر کاربرد های زیاد ی که در ادامه به ذکر بعضی از موارد آن می پردازیم:
چهت سیستم های انتقال مواد، جهت تجهیزات شهربازی ها،جهت جرثقیل سقفی،جهت بارگیری و تخلیه اسکله ها ،جهت صنایع بسته بندی،جهت صنایع نساجی،جهت صنایع فولاد، جهت صنایع سیمان، جهت صنایع غذایی، جهت صنایع کاشی و سرامیک، جهت صنایع دارویی، جهت صنایع شیمیایی، جهت صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، جهت صنایع فلزی، جهت صنایع جهت گونی بافی،جهت مصارف هنرستان ها،آزمایشگاههای فیزیک
برای اطلاع از انواع مدلهای موجود و کاتالوگ این محصول فایل کاتالوگ را از سایت ما دانلود نمایید در صورت خواستن اطلاعات تکمیلی با ما تماس بگیرید.
لطفا حتما به وب سایت ما مراجعه فرمایید !!!
روزهای کاری یک شنبه تا چهار شنه از ساعت 9 تا 18 و پنج شبه از ساعت 10 تا 15
تلفن: 02133999172
تلفکس: 02133999173
موبایل (صرفا جهت هماهنگی): 09124300925
آدرس: تهران-لاله زار-کوچه بوشهری-مجتمع تجاری تهران الکتریک-طبقه سوم -شماره 410
سایت: www.tobishi.ir
وبسایت http://www.eGet.ir
WWW.ELECGOSTAR.COM
الکتروموتور معمولی TEFC،
الکتروموتور ضد انفجار،
الکتروموتور آسنکرون ،
الکتروموتور اسلیپ رینگ،
الکتروموتور دالاندر ،
الکتروموتور مارلی،
الکتروموتور سور،
الکتروموتور زیمنس،
الکتروموتور لوهر ،
الکتروموتور آ ا گ،
الکتروموتور لروی سومر ،
الکتروموتور ای بی بی ،
الکتروموتور وگ،
الکتروموتور وی ای ام،
آزمایشگاههای فیزیک،
تجهیزات شهربازی ها
مشخصات آگهی دهنده
نام: مهندس شاهین سعادتی
تلفن: 02133999172
استان: تهران
آدرس: تهران-لاله زار-کوچه بوشهری-مجتمع تجاری تهران الکتریک-طبقه سوم -شماره 410