توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- محل نگهداری از گوسفندان
کشور ایران ، به عنوان یکی از کشورهای مهم برای پرورش و نگهداری از گوسفندان شناخته شده است . جایگاه و مکانی که گوسفندان برای پرورش و نگهداری به آن نیاز دارند ، بسیار ساده تر از مکان های دیگر دام ها است به طوریکه در اکثر اوقات ، دامداران به صورت آزادانه گوسفندان را به چرا می برند و فقط در شرایط آب و هوایی نامسائد ، گوسفندان را به جایگاهشان منتقل می کنند ،
اما تنها چیزی که گوسفندان به آن نیاز دائمی دارند ، دسترسی به آب سالم و کافی است.به همین دلیل است که اکثر پرورش دهندگان به داشتن جایگاه مناسب ، برای پرورش گوسفند اهمیت نمی دهند ،اما چون امروزه دامپروری به شیوه های مدرن و جدید و با تعداد زیاد گوسفندان مرسوم شده است ، داشتن محلی بهداشتی و مناسب برای گوسفندان می تواند رادمان نهایی کار پرورش را بالا ببرد به طوریکه در ایران و مخصوصا در مناطق آب و هوایی نا مسائد می توانیم شاهد استفاده از محلی سر پوشیده ، برای گوسفندان باشیم . به طور کلی جایگاه برای پرورش گوسفند به دو نوع است .
• نوع اول ( روش مدرن )
این محل ها بیشتر با آجر ، بتون ، سیمان ساخته می شوند و سقف آن ها را هم ، ورق های گالوانیزه تشکیل می دهد که در هنگام ساخت ، باید به مسائل بهداشتی و تهویه جایگاه و داشتن نور کافی برای جایگاه توجه شود .
• نوع دوم ( روش روستایی )
معمولا مصالح مورد استفاده در این روش ، مصالح موجود در آن منطقه ( چوب ، گل ، خشت و…) است و توجه زیادی به نور ، تهویه، درها و دیوارهای جایگاه گوسفند نشده است.
البته بعضی بخش های دیگر، برای محل نگهداری گوسفندان بهتر است وجود داشته باشد .
o اتاقی برای وزن کردن گوسفندان
o اتاقی برای چیدن پشم های گوسفندان
o اتاقی برای نگهداری غذای دام ها
o اتاقی برای نگهداری کود
o اتاقی برای انجام شتشوی دام ها
o اتاقی بهداشتی برای دوشیدن شیر دام ها
o اتاقی برای کارگرها و مسئولین جایگاه
مدل های پرورش گوسفندان
1. پرورش گوسفند و پرواربندی
در این روش ابتدا بره های مناسب را خریداری می کنند و سعی می کنند با دادن تغذیه مناسب به بره ها ، آنها را بزرگ کنند و تا سنی از آنها نگهداری می کنند که به اندازه کافی بزرگ ، سنگین و آماده فروش شده باشند .
2. چرای نیمه آزاد
در این روش نگهداری ، گوسفندان آغل و جایگاه ویژه ای دارند . البته گوسفندان فقط شب ها و زمان هایی که شرایط آب و هوایی نامسائد است به آنجا برده می شوند .
3. روش گسترده
این روش برای مناطقی که آب و هوای معتدل دارند مناسب است ، زیرا در این آب و هوا زمین ها بسیار غنی و پر بار هستند و علوفه های بسیاری هم در آنها پیدا می شود . عشایر کشورمان بیشتر از این روش برای پرورش دام های خود استفاده می کنند ، یعنی دام هایشان همواره به صورت آزادانه در حال چریدن هستند.
4. پرورش در کشتزار
این روش که بیشتر در روستا ها مرسوم است ، گله دارها که معمولا تعدادشان حداکثر به 2نفر می رسد ، معمولا در محل زندگی خود در کنار کارهای کشاورزی مزرعه ، گوسفندان خود را نیز پرورش می دهند تا از گوشت و پشم گوسفندان نیز بتوانند استفاده کنند .
5. پرورش گوسفند با انجام اصلاح نژاد
در این روش تلاش می کنند دو نژاد که قوی ، گوشتی و دارای پشم خوبی هستند را با هم جفت کنند تا نسل بعدی تمامی خصوصیات خوب هر دو نژاد را همزمان داشته باشد. نسل اول بسیار عالی و نسل بعدی ضعیف خواهد شد .
گروه فروش گوسفند زنده با داشتن سال ها تجربه در امر فروش انواع گوسفند و گوساله سالم و بهداشتی آماده همکاری و ارائه خدمت به کلیه عزیزان است . برای تهیه دام های مورد نظر خود بهتر است با همکاران ما تماس حاصل فرمایید .
تماس با ما:
شمیرانات
22322100، 22302030
http://goosfandzende.com