پرتال مشاغل ایران

آگهی رایگان

ads

آبلیمو

-   فروش زئولیت در تهیه پودرهای شوینده

زئوليت ها، تركيبات طبيعي يا مصنوعي‌آلومينيم سيليكاتها مي باشند. ساختمان مولكولي زئوليت يك چهار وجهي با چهار اتم اكسيژن در حول يك اتم سيليس (SiO4) مي‌باشد و رئوس اين چهاروجهي‌ها با اشتراك گذاشتن اتم اكسيژن بهم متصل مي‌شوند تا واحدهاي ساختماني كوچك ثانويه را شكل دهند كه خود با اتصال به همديگر دامنه وسيعي از چند وجهي‌ها را تشكيل مي دهند.
امروزه در مقیاس وسیعی از زئولیت ها به عنوان جایگزین فسفات ها در صنایع شوینده برای گرفتن سختی آب که ناشی از کاتیون های کلسیم و منیزیم است، استفاده می شود.
زئوليت ها توانايي حذف يونهاي كلسيم از محلول آب شستشو را دارند و به دليل سطح جذب زياد، ذرات پخش شده را به دام مي‌اندازد و مانع نشست مجدد آنها روي پارچه مي شوند. پاک کننده ها در آب های سخت تشکیل رسوب داده و کف نمی کنند و قدرت پاک کنندگی خود را از دست می دهند. استفاده از تری پلی فسفات ها به این منظور موجب رشد جلبک ها در صنایع تصفیه فاضلاب ها می شود که مسدود شدن آبراهه ها و کم شدن اکسیژن آب از نتایج آن است.
استفاده از زئولیت ها علاوه بر اینکه باعث رفع این مشکل می شود هیچ لطمه ای به محیط زیست وارد نمی کند. با توجه به این موارد زئولیت ها جایگزین مناسبی برای این مواد هستند.
شرکت توسعه معادن و مواد معدنی آسیا با دارابودن معادن زئولیت انواع دانه بندی های زئولیت ویژه استفاده در پودرهای شوینده را ارائه می کند.
.جهت خرید، مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
http://immd.ir/%D8%B2%D8%A6%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87/
02128421230
02332224502
09331118625



زئولیت، فروش زئولیت، زئولیت پودر های شوینده، حذف یون کلسیم، سختی گیری آب، دانه بندی زئولیت، تولید کننده زئولیتZeolite.

 

مشخصات آگهی دهنده
  • نام: شرکت توسعه معادن و مواد معدنی آسیا
  • تلفن: 09331118625
  • استان: تهران
  • آدرس:‌ پاسداران
  • قیمت: تماس بگیرید
  • مشاهده‌ی پروفایل
مشخصات آگهی
  • بازدید: ٣٩١٠
  • تاریخ ارسال: ۰۲/۷/۲۲

*** آگهی های ویژه ***


فروش ساعت هوشمند
فونیلا
تبلیغات متنی: طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای   *** فروشگاه اینترنتی فونیلا ***  خانه پیش ساخته و کانکس *** طراحی و چاپ کاتالوگ و پوستر ***  فیلم و سریال ایرانی و خارجی   ***    اخبار اقتصادی