توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- رویه سکو های آزمایشگاهی
رویه سکوهای آزمایشگاهی :
در سکو های آزمایشگاهی از رویه های متفاوتی با توجه به نیاز آزمایشگاه میتوان استفاده کرد و چون بیشترین استهلاک را در آزمایشگاه رویه سکو دارد ترجیها از بهترین نوع رویه باید استفاده شود .
1. رویه سنگ :
در بیشترین آزمایشگاه ها از سنگ گرانیت میتوان استفاده کرد که البته سنگ هرچه رنگ تیره تری داشته باشد از مقاومت بالا تری چه در مقابل اسید و چه در مقابل ضربه از خود نشان میدهد .
باید خاطر نشان کرد که هرچه سنگ قواره بزرگتری داشته باشد بهتر است چون تعداد درز های کمتر خواهد داشت و در نتیجه مقاومت رویه بیشتر میشود .
2. رویه استیل :
از رویه استیل بیشتر در آزمایشگاه های میکروبی و اتاق های شستشو استفاده میشود .
در آزمایشگاه های میکروبی جهت کمترین مقدار آلودگی که به خود میگیرد و سهولت در ضدعفونی کردن آن و در اتاق های شستشو چنانچه با سینک یک پارچه شود کمترین مقدار ریزش آب را به کابینت زیرین دارد و خود نیز مقاومت خوبی در مقابل آب دارد .
3. رویه سرامیک :
رویه های سرامیک معمولا بهترین مقاومت را در آزمایشگاه های شیمی از خود نشان میدهند که از نظر جنس و رنگ و اندازه تنوع زیادی دارند و البته اختلاف قیمت فاحشی هم دارند .
4. رویه های MDF با روکش HPL یا فرمیکای استخوانی :
این نوع رویه بیشترین استفاده را در آشپزخانه های خانگی دارد و در آزمایشگاه های شیمی جایی برای خود ندارد ولی در آزمایشگاه های میکروبی بدلیل یک تکه بودن و نداشتن درز گاها استفاده میشود .و در آزمایشگاه های برق بخاطر عایق بودن و در آزمایشگاه های فیزیک بخاطر ضربه پذیر بودن از این نوع رویه استفاده میشود .
5. رویه رزین اپوکسی :
رویه های رزین اپوکسی اگر اگر نوع مرغوب باشد بهترین گزینه برای کلیه آزمایشگاهها میباشد . چون مقاومت خوبی درمقابل اسید دارد ( آزمایشگاه شیمی ) یک پارچه میباشد برای آزمایشگاه میکروبی مناسب است .عایق جریان برق میباشد ( آزمایشگاه برق الکترونیک ) و ضربه پذیر خوبی میباشد جهت آزمایشگاه فیزیک .
6. سنگهای مهندسی ( سنگ مصنوعی ) :
این نوع سنگ بدلیل یک پارچه بودن جهت آزمایشگاه میکروبی مناسب میباشد ولی جهت آزمایشگاه شیمیائی بسیار دیده شده در مقابل بعضی اسیدها مقاوم نمی باشد و از بین میرود .
لازم به ذکر میباشد کلیه رویه ها چنانچه زیر سازی و درز بندی مناسب داشته باشند و کاملا تراز نصب شوند از بهترین مقاومت خود بهره مند میباشند .
7. رویه های دیگری مانند کرین و MDF باروکش رزین اپوکسی و غیره هم بعضی از شرکتها استفاده میکنند که چون در سطح بین المللی جهت آزمایشگاه تعریف نشده اند این شرکت استفاده نمی کند .