توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- نمک و خواص آن
از جهت علمی، نمک از کاتیون های مثبت و آنیون های منفی تشکیل شده، قابل ذکر است که نمک نهایی خنثی بوده و هیچ گونه بار مثبت یا منفی ندارد. معمولاً در واکنش های شیمیایی مختلف، نمک به عنوان یک فراورده فرعی تولید می شود :
از واکنش اسید با اکسید فلز، نمک و آب تشکیل می شود.
از واکنش باز با اسید، نمک و آب تشکیل می شود.
از واکنش فلز با اسید، نمک و هیدروژن تشکیل می شود.
از واکنش اسید با کربنات ها، نمک، آب و دی اکسید کربن تشکیل می شود.
در زندگی روزمره زمانی که صحبت از نمک می شود، منظورمان نمک آشپزخانه است. نمک در گذشته بسیار ارزش داشت، به طوری که به سربازان به عنوان حقوق، نمک پرداخت می کردند.
شایان ذکر است که بسیاری از نمک ها سمی هستند و نمی توان از آنها مصرف خوراکی نمود.
خواص نمک ها
نمک ها دارای اجزای یونی می باشند که ایجاد بلور می کنند. معمولاً در آب حل می شوند.نمک ها نقطه ذوب بالایی دارند و درجه سختی و قابلیت تراکم آنها کم است. اگر نمک ذوب شود یا در آب حل شود، هادی جریان الکتریسیته خواهد بود.
معمولاً نام نمک را بر حسب اجزای تشکیل دهنده آن می گذارند. جزء کاتیونی که غالباً نام یون فلز است به دنبال نام اجزای آنیونی می آید. بنابراین ابتدا نام آنیون و سپس نام کاتیون می آید
آدرس دفتر فروش:گرمسار خیابان شهید غلامی جنب فضای سبز مجتمع تجاری البرز طبقه 2 واحد 1
شماره تماس:02334237335-02334237336
موبایل:09199666341-09220619899-09124877631-09195168929