توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- معرفی محافظ جان و محافظ ولتاژ
سیستم محافظ جان پیشرفته (ELG)
این محصول یک سیستم میکروپرسسوری بوده و از نظر کاربرد می توان آن را در منزل، محل کار، بیمارستان سیستم های برق صنعتی ( الکتروموتور ، پمپ، ژنراتور ها و ... ) بکار برد تا خطر برق گرفتگی و سوختن وسایل برقی و تجهیزات گرانقیمت را که ناشی از نقصان برق یا رعد برق می باشد را در حد صفر پایین نگه داشت.
کم حجم، وزن پایین، قیمت مناسب، دارای ضمانت یکساله.
مشخصات فنی و قابلیت ها:
مجهز به سیستم محافظ جان برای هر دو خروجی بصورت الکترونیکی و الکترو مغناطیسی ( تواماً).
دارای خروجی اول با قابلیت نصب بر کل ساختمان.
دارای خروجی دوم با قابلیت تنظیم زمان روشن و خاموش .
قابلیت انتخاب حالت تاخیر 3 ثانیه الی 4 دقیقه
قابلیت نمایش ولت و کنترل ولتاژ( از 180ولت تا 255 ولت و با قابلیت تنظیم ).
قابلیت نمایش ساعت و تنظیم ساعت
کاربری قابلیت ها:
مجهز به سیستم محافظ جان:
چنانچه امپدانسی مشابه مقاومت بدن انسان یا نشتی جریان به سیستم برق منزل یا محل کار وارد شود. فیوز اصلی به سرعت قطع و خطر برق گرفتگی بگونه ای رفع می شود که فرد بی احتیاط از برق گرفتگی در امان خواهد ماند.
قابلیت تنظیم زمان خاموش و روشن کردن برق ( خروجی دوم):
با این ویژگی شما می توانید در زمان مشخص( و قابل تنظیم) ، قسمتی از روشنایی منزل یا محل کارتان را رأس ساعتی خاص روشن و خاموش کنید. بطور مثال در زمان مسافرت این دستگاه می تواند بطور اتوماتیک لامپ منزل تان را رأس ساعت 8 بعداز ظهر روشن و رأس ساعت 7 صبح خاموش کند.
یک محافظ بسیار دقیق برای تمام منزل :
در صورت استفاده از این دستگاه دیگر نیازی به استفاده از محافظ های یخچال، کولر، کامپیوتر و ... نخواهید داشت چرا که این محافظ می تواند جایگزین تمام محافظ هایی باشد که قبلاً بصورت مجزا خریداری کرده اید.
مبحث برق گرفتگی:
شدت ضایعات و مخاطرات حاصل از برقگرفتگی، بستگی به عوامل زیر دارند:
•نوع جریان برق: اصولاً در هر ولتاژی ، جریان برق متناوب AC ، خطرناکتر از جریان برق DC مستقیم میباشد و یا به عبارت دیگر ، خطر شوک الکتریکی در جریان متناوب بیشتر است. در حالیکه خطر سوختگی در جریان مستقیم نیز بیشتر است. و این عمدتاً بدلیل پلاریته موجود در دو طرف غشای سلول بدن موجودات زنده می باشد به این معنی که هرگاه در اختلاف پتانسیل طبیعی غشا تغییر اعمال شود احساس برق گرفتگی در فرم پالس عصبی درک می شود.
•تاثیر ولتاژ: شدت شوک الکتریکی حاصل از برق گرفتگی ، بستگی به میزان ولتاژ برق مربوط به آن دارد و هرچه ولتاژ بیشتر باشد، شدت شوک حاصله بیشتر خواهد بود. در هر صورت ولتاژ بین 200 تا 250 ولت که ولتاژ معمولی برق شهر است، خطرناک بوده ، اغلب ضایعات شدید بوجود آورده ، ممکن است سبب مرگ شود.
•شدت جریان: شدت جریان 15 تا 30 میلیآمپر با فرکانس HZ 50 ولتاژ بالا ممکن است باعث چسبیدن دست مصدوم به سیم برق شده ، مانع رهائی وی گردد. این امر ممکن است تا موقع رسیدن نجاتدهنده ادامه یابد. در این جریان ممکن است ضایعات کشنده ای ایجاد شود.
تاثيرات جريان متناوب :
AC-1 غير قابل محسوس و فاقد واكنش است.
AC-2 قابل محسوس ميباشد ولي فاقد اثرات و آسيب فيزيولوژيكي است.
AC-3 ممكن است اختلالات قابل برگشت در كاركرد و ضربان قلب رخ دهد كه معمولا\\\\\\\" به اندام آسيب نميرساند ولي احتمالگرفتگي و انقباض عضلات ماهيچهاي و مشكلات تنفسي وجود دارد.
AC-4 احتمال حمله قلبي، ايست تنفسي و سوختگي علاوه بر اثرات حوزه 3 وجود دارد.
C1 : خطر حمله قلبي 5% است.
قابلیت نمایش ساعت و تنظیم ساعت.
C2: احتمال وقوع حمله قلبي 50% است.
A. : احتمال وقوع حمله قلبي بيش از 50% است.
•فرکانس: در تواتر بین 50 HZ تا 80 HZ هرتز شوک یا ضربه الکتریکی ممکن است بوجود آید. ولی در فرکانسهای بالا بین 30000 تا 100000 هرتز ، خطر کمتری وجود دارد، زیرا بوسیله پرتاب ، شخص را از منبع خطر دور میکند.
• مقاومت بدن انسان: مقاومت بدن انسان در ولتاژ 220 ولت AC و جریان 30 میلی آمپر بین 10K تا 3.9K اهم متغیر است. هر چه مقاومت در سر راه تماس منبع الکتریک با بدن ( پوست خشک – ضخامت کف پا ) بیشتر باشد، خطر شوک وارده کمتر است و یا بالعکس.
•مدت تماس: تماس برق با بدن در مدت زمان بین 1 تا 3 ثانیه ممکن است توقف قلب و فوت مصدوم را همراه داشته باشد. در هر صورت چنانچه شخصی دچار برق گرفتگی شود و از ضایعات و عوارض ذکر شده در بالا جان سالم بدر برد، معمولاً بهبود کامل مییابد و عوارض ، نادر میباشد.
نحوه عملکرد محافظ جان سیستم ELG :
ELCB ( کلید جریان نشتی) یا بلفظ عامیانه کلید محافظ جان است و مخفف Earth Leakage Circuit Breaker است. ELCB استفاده شده در این سیستم دارای گواهینامه های استاندارد ISO و CE می باشد. خصوصیت اصلی این کلید قطع جریان برق در هنگامی است که نشتی الکتریکی رخ دهد. سازندگان این کلید نشت جریان به اندازه امپدانس بدن انسان را مبنای ساخت قرار داده پس هنگامی که بدن انسان بگونه ایی که در تصویر زیر نشان داده شده است چنانچه در مسیر جریان برق قرار گیرد بعنوان نشتی جریان تشخیص داده شده و در بازه زمانی کوتاهی و وابسته به آمپر و ولتاژ مدار خروجی را بسرعت قطع می کند و خطر شوک الکتریکی و مرگ را در حد 97% کاهش می دهد.
ضمناً در این سیستم برای بالا بردن ضریب اطمینان و دقت دستگاه یک مدار طراحی شده است تا این عمل به صورت الکترو نیکی و تواماً با عمل کلید محافظ جان دقت کلی سیستم را بیشتر می کند (99%).از ملزوماتی که حتماً باید مورد توجه قرار گیرد نصب صحیح این دستگاه می باشد لذا از یک برق کار حرفه ایی و آشنا به کار ( با این سری از کلید) بخواهید تا دستگاه را برای شما نصب کند.
لطفاً توصیه های زیر را جدی بگیرید:
1- نول ساختمان را به گراند وصل کنید و گراند را به نول ورودی سیستم محافظ جان وصل کنید.
2- وایر نول و فاز را بوسیله کابشو و در محل صحیح وصل کنید.
3- هیچگاه بدن خود را بین فاز و نول بطور مستقیم و موازی قرار ندهید.
4- جهت انقباظ ماهیچه را در مسیر برق قرار ندهید.
5- ارت تمام وسایل برقی را به گراند وصل کنید.
6- ارت سیستم محافظ جان پیشرفته را به گراند ساختمان وصل کنید.
7- هیچگاه برای تست محافظ جان از اتصال سیم فاز به گراند استفاده نکنید بلکه از کلید تست محافظ جان استفاده کنید یا از مقاومتی که مشابه امپدانس بدن انسان باشد استفاده کنید( R=3.9K~10K ).
در صورت تمایل برای خرید با شماره 06413229070