پرتال مشاغل ایران

آگهی رایگان

ads

-   دام های آلوده به تب کریمه کنگو

علت نامگذاری این بیماری، مشاهده آن برای اولین بار در این مناطق است.علائم آن خونریزی از دهان بینی است و همچنین ادرار و مدفوع خونی را می توان نام برد.

این بیماری برای قصاب ها و کسانی که با گوشت دام آلوده در تماس هستند ،بسیار خطرناک است و احتمال ابتلا به این بیماری در آنها بسیار زیاد است علاوه برآن این بیماری می تواند با نیش پشه کریمه کنگو نیز منتشر شود.
تب کریمه کنگو بیماری ای است که بین انسان و حیوان مشترک است . در ماه های گرم سال این پشه می تواند افزایش یابد، روش دیگر انتقال این بیماری سرایت از انسان به انسانی دیگر است.
اگر بتوانیم تشخیص بیماری را در مراحل اولیه آن انجام دهیم در اکثر موارد قادر هستیم بیماران را در کشور مداوا کنیم اما متاسفانه با انجام کلیه این اقدامات برای جلوگیری از انتقال و گسترش این بیماری ،باز هم 30%از افراد که دچار تب کریمه کنگو می شوند از بین می روند.
• نشانه های بیماری تب کریمه کنگو:
تقریبا در 3 روز اول ، بیماری کاملا نهفته است و هیچ علائمی را نمی توان مشاهده کرد و بعد از این مدت علائم کم کم آشکار خواهند شد از جمله : اسهال ، سر درد شدید ، تهوع،درد در عضله ها،حواس پرتی و پریشانی و…
در مرحله بعد ، نقاط مختلف بدن از جمله ،لثه ، بینی و…دچار خونریزی می شود و یا گاهی آثار کبودی در زیر پوست را می توان مشاهده کرد اگر بیماری حاد باشد این مراحل با سرعت و پشت سر هم اتفاق می افتد و خونریزی در آنها شدید و در اکثر نقاط بدن دیده می شود.
اما اگر بیماری سطحی باشد ، بیمار پس از 10 الی 12 روز پس از طی کردن دوران کسالت ،بهبود میابد و مشکل خاصی را برای او ندارد.
مهمترین نکته ای که باید کلیه مصرف کنندگان گوشت گوسفند و دام زنده ، به آن توجه کنند بحث سلامت و بهداشت دام ها می باشد ، باید دام ها از مراکزی تهیه کنند که سازمان نظام پزشکی برای آنها تائیدیه های لازم را صادر کرده باشد.
البته نکته مثبتی که وجود دارد این است که این بیماری از طریق گوشت کاملا پخته قابل سرایت نیست.
بعد از سر زدن دام ها می بایست گوشت و جگر، دل و…آنها را به مدت زمان 24 ساعت در سرد خانه نگهداری کرد و بعد این مدت، نسبت به مصرف آن اقدام کرد.
شما با مراجعه به گروه گوسفند زنده و تماس با ما می توانید با آرامش خاطر نبست به یک خرید گوساله و گوسفند سالم زنده و سالم و بهداشتی اقدام کنید.
تماس با ما:
محدوده ی ونک
88523110 – 88571771
http://goosfandzende.com



گوسفند زنده

 

مشخصات آگهی دهنده
  • نام: kazemi
  • تلفن: 88523110 – 8857177
  • استان: تهران
  • آدرس:‌ محدوده ی ونک
  • قیمت: تماس بگیرید
  • مشاهده‌ی پروفایل
مشخصات آگهی
  • بازدید: ٢٢٨٠
  • تاریخ ارسال: ۹۶/۶/۱۱

*** آگهی های ویژه ***

فهرست آگهی ها
موضوع آگهی آگهی دهنده تلفن تماس
گرانترین گوسفندان جهان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

فروش گوسفند زنده kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری کبد گوسفند kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

روش های پرورش گوسفند kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٢٢٥٠٧٢٥٥

روش هایی که می توان دامداری را به کاری پر در آمد تبدیل کرد ! kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

نژادهای گوسفند ایرانی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

بهداشت دام ها kazemi

٧٧٩٣٠٠٤٩

اهمیت چریدن در پرورش گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بر اساس دنبه ، گوسفندان ایرانی به چند دسته تقسیم می شوند؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

دام های آلوده به تب کریمه کنگو kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

روش هایی که می توان دامداری را به کاری پر در آمد تبدیل کرد ! kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

روش های پرورش گوسفند kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

خوبی ها و عیب های پرورش گوسفند kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

نژادهای گوسفند ایرانی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

انواع شیرها kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

چرم سازی(دباغی) به چه چیز گفته می شود؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ذبح اسلامی چیست؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

دام های آلوده به تب کریمه کنگو kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری هایی که گوسفندان را تهدید می کند. kazemi

٦٦٦٢٣٥٧٩

مقصر گرانی گوشت گوسفند ،گوسفندان هستند! kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری هایی که گوسفندان را تهدید می کند kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

چرم سازی(دباغی) چیست؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ذبح اسلامی به چه صورت است؟ kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

فروش گوسفند زنده kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

نژادهای مختلف گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

پوست گوسفند kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

اعزام قصاب به محل چگونه صورت میگیرد؟ kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

انواع شیرها kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

چرم سازی(دباغی) kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

قربانی کردن گوسفند برای تولد نوزاد(عقیقه) kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

اعزام قصاب به محل kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

پوست گوسفند kazemi

٧٧٩٣٠٠٤٩

چرم سازی(دباغی) kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

گوسفند زنده kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

راه های شناخت گوسفند سالم kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

ذبح اسلامی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ویژگی های جگر سالم kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

نکات قابل توجه در پروار بندی گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

جوجه شتر مرغ محمد کشاورز

٠٢١٧٧٥٠٦٠٤١-٠٩٩٠٢٣٤١

جوجه بوقلمون محمد کشاورز

٠٩٩٠٢٣٤١٢٨٥-٠٩٩٠٢٣٤١

غذای سگ مهدی تیرچرخ