پرتال مشاغل ایران

آگهی رایگان

ads

-   انواع شیرها

در دسته بندی ها ،شیر جزو غذاهایی است که مصرف روزانه آن توصیه می شود. شیر از اولین و اصلی ترین غذاهایی است که نوزادان از آن استفاده می کنند .اکنون در بازار می توانید، شیر را در طعم ها و بسته بندی های مختلف تهیه کنید و به گفته پزشکان می بایست در همه سنین از شیر استفاده کرد زیرا برای تقویت و استحکام استخوان ها بسیار لازم و ضروری است.


• شیر شتر
یکی از انواع شیرهاست که شاید بتوان گفت ،اخیرا طرفدارانی برای خود پیدا کرده است.مقدار آهن شیر شتر ،بسیار بیشتر از شیر گاو است. وجود انسولین در شیر شتر به اثبات رسیده است که می تواند برای بیماران دیابتی بسیار مفید باشد.البته بهتر است مقدار مصرف آن را پزشک تعیین کند.
• شیرسویا
یکی از شیرهایی که از زمان های قدیم مخصوصا در چین مورد پسند بوده ،شیر سویا است.شیر سویا از گیاه تهیه می شود وطعمی شبیه غلات دارد.البته عده ای کمی از افراد هستند که این طعم را دوست دارند.درست است که مقدار کلسیم موجود در شیر سویا بسیار کمتر از شیر گاو است ولی عامل هایی در آن وجود دارد که باعث جذب راحت تر کلسیم می شود.
• شیر بادام
شیر بادام هم جزو شیرهای گیاهی است.تهیه آن به صورت زیر است:
بعد از آنکه بادام های شیرین را چند ساعت درون آب سرد( یا چند دقیقه داخل آب جوش) قرار دادید، باید پوست آن ها راجدا کنید و همراه مقداری آب داخل مخلوط کن ،بریزید تا زمانی این کار را ادامه می دهید که حباب های کف مانندی روی محلول ،دیده شود.خواص این شیر برای سلامتی پوست،قلب ،مو ،استخوان و…به اثبات رسیده است.
• شیر بز
این شیر بیشتر در مناطق روستایی ،ارزان و در دسترس است.مصرف این شیر را بیشتر برای نوزادان،مخصوصا آنهایی که به شیر گاو آلرژی دارند ،توصیه می کنند و از نظر هضم بسیار سبکتر و راحت تر است.شیر بز منبع قوی ویتامین B12است.البته بهتر است قبل از استفاده از این شیر برای نوزادان ،با پزشک کودک خود مشورت کنید.
• شیر گاو
شیر گاو یکی از پرطرفدارترین شیرها مخصوصا در ایران است.با استفاده از آن حس آرامش به انسان دست می دهد.استفاده از آن در مسمومیت ها و سرما خوردگی ها هم بسیار رایج شده است.
البته بهتر است از نوع پاستوریزه آن استفاده شود .جدیدا در همه شهرها فروشگاه هایی افتتاح شده است که ادعا می کنند در آنها شیر محلی با خواص بالاتر از شیر پاستوریزه عرضه می گردد و این شایعه های وجود پالم در محصولات لبنی پاستوریزه نیز ،باعث رونق کاسبی آنها شده است.البته عده ای نیز به خطرناک بودن و وجود بیماری ها در شیر های محلی اعتقاد دارند.در نهایت این تصمیم با شماست که از کدام شیر استفاده می کنید!
تماس با ما:
محدوده ی ونک
88523110 – 88571771
http://goosfandzende.com



گوسفند زنده

 

مشخصات آگهی دهنده
مشخصات آگهی
  • بازدید: ٢٢٩٥
  • تاریخ ارسال: ۹۶/۴/۲۷

*** آگهی های ویژه ***

فهرست آگهی ها
موضوع آگهی آگهی دهنده تلفن تماس
گرانترین گوسفندان جهان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

فروش گوسفند زنده kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری کبد گوسفند kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

روش های پرورش گوسفند kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٢٢٥٠٧٢٥٥

روش هایی که می توان دامداری را به کاری پر در آمد تبدیل کرد ! kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

نژادهای گوسفند ایرانی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

بهداشت دام ها kazemi

٧٧٩٣٠٠٤٩

اهمیت چریدن در پرورش گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بر اساس دنبه ، گوسفندان ایرانی به چند دسته تقسیم می شوند؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

دام های آلوده به تب کریمه کنگو kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

روش هایی که می توان دامداری را به کاری پر در آمد تبدیل کرد ! kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

روش های پرورش گوسفند kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

خوبی ها و عیب های پرورش گوسفند kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

نژادهای گوسفند ایرانی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

انواع شیرها kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

چرم سازی(دباغی) به چه چیز گفته می شود؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ذبح اسلامی چیست؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

دام های آلوده به تب کریمه کنگو kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری هایی که گوسفندان را تهدید می کند. kazemi

٦٦٦٢٣٥٧٩

مقصر گرانی گوشت گوسفند ،گوسفندان هستند! kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری هایی که گوسفندان را تهدید می کند kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

چرم سازی(دباغی) چیست؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ذبح اسلامی به چه صورت است؟ kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

فروش گوسفند زنده kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

نژادهای مختلف گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

پوست گوسفند kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

اعزام قصاب به محل چگونه صورت میگیرد؟ kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

انواع شیرها kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

چرم سازی(دباغی) kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

قربانی کردن گوسفند برای تولد نوزاد(عقیقه) kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

اعزام قصاب به محل kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

پوست گوسفند kazemi

٧٧٩٣٠٠٤٩

چرم سازی(دباغی) kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

گوسفند زنده kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

راه های شناخت گوسفند سالم kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

ذبح اسلامی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ویژگی های جگر سالم kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

نکات قابل توجه در پروار بندی گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

جوجه شتر مرغ محمد کشاورز

٠٢١٧٧٥٠٦٠٤١-٠٩٩٠٢٣٤١

جوجه بوقلمون محمد کشاورز

٠٩٩٠٢٣٤١٢٨٥-٠٩٩٠٢٣٤١

غذای سگ مهدی تیرچرخ