پرتال مشاغل ایران

آگهی رایگان

ads

-   چرم سازی(دباغی)

برای تولید و ساخت چرم طبیعی ،روش ها و تکنیک هایی را روی پوست خام حیوانات ،انجام می دهند که به این کار چرم سازی می گویند.


چرم سازها بعد از آنکه پوست خام حیوان را تهیه می کنند در اولین گام پوست حیوان را می شورند.در مراحل بعدی نوبت به خشک کردن و و رنگ کردن پوست می رسد،پس به بیان دیگر ،دباغی را می توان تبدیل پوست خام(پوستی که بعد از مدتی فاسد می شود )به چرم(پوستی که طی فرایند های فیزیکی و شیمیایی به کالایی با دوام و ارزشمند تبدیل می شود)دانست.
برای آنکه در پایان کار، چرم مطلوبی داشته باشیم ،باید در مراحل تولید پوست به چرم ،نکاتی را مد نظر قرار داد:
• در فرایند تولید چرم ،باید قسمت هایی را که در تولید چرم بی ارزش(گوش،دم،سم و..) هستند را ،از پوست جدا کرد و دور ریخت.
• برای آنکه روند رشد باکتری ها را متوقف کنیم ،می بایست به پوست های گوسفند ،مواد ضد میکروب اضافه کنیم ، تا این میکروب ها به پوست کارکنان، آسیب نرسانند.
• حرارت آبی که پوست در آن قرار می گیرد بسیار مهم است،درست است که،هر چقدر آب گرمتر باشد سرعت انجام کار ما بالاتر می رود اما این حرارت مشکلاتی را هم در پی دارد برای مثال سرعت رشد باکتری ها را افزایش می دهد و کیفیت چرم نهایی تولید شده را کم می کند.
• خیساندن باعث پاکیزگی پوست خام حیوان از خون وچربی و…می شود.
• یکی دیگر از مزایای خیساندن ،وارد شدن آب به داخل پوست گوسفند است که باعث می شود پوست به حالت طبیعی خود نزدیک شود و در نتیجه ادامه کار را ،هموار می کند.
• بر روی پوست خام حیوان ،معمولا مقداری چربی و…وجود دارد.یکی دیگر از مراحل تولید چرم، جدا کردن این چربی ها از پوست حیوان است که به این کار ،لش زدایی گویند.
• برای جدا شدن همه زوائد باقیمانده روی پوست ،باید پوست را داخل آب آهک قرار داد.این کار ،سرعت جدا شدن مو و پشم ها را افزایش می دهد.البته در مراحل بعدی برای آنکه آهک باعث ترک خوردن چرم نشود ،می بایست به طور کامل شسته شود.
• درمرحله بعد، باید پوست را درون محلول اسیدی که حاوی نمک است قرار داد.نمک باعث می شود که پوست ورم نکند.
• سپس چرمها به کمک ماشین مخصوص، به قطعات و زخامت مورد نظر،برش می خورند و رنگ می شوند.
از زمان های قدیم و شاید بتوان گفت قبل از صادرات نفت در ایران ،به اهمیت و ارزش صادر کردن چرم های (گوسفند،بز و…)پی برده بودند و طرفداران زیادی را از همان دوران برای خود پیدا کرده بود.شاید بتوان دلیل کیفیت چرمهای موجود در ایران را، نوع آب و هوا ،نژاد حیوانات،نوع علف های موجود در کشور و… دانست.
تماس با ما:
محدوده ی پیروزی و امام حسین
33108263
http://goosfandzende.com



گوسفند زنده

 

مشخصات آگهی دهنده
  • نام: kazemi
  • تلفن: 33108263
  • استان: تهران
  • آدرس:‌ محدوده ی پیروزی و امام حسین
  • قیمت: تماس بگیرید
  • مشاهده‌ی پروفایل
مشخصات آگهی
  • بازدید: ٢٣٨٥
  • تاریخ ارسال: ۹۶/۴/۲۶

*** آگهی های ویژه ***

فهرست آگهی ها
موضوع آگهی آگهی دهنده تلفن تماس
گرانترین گوسفندان جهان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

فروش گوسفند زنده kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری کبد گوسفند kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

روش های پرورش گوسفند kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٢٢٥٠٧٢٥٥

روش هایی که می توان دامداری را به کاری پر در آمد تبدیل کرد ! kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

نژادهای گوسفند ایرانی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

بهداشت دام ها kazemi

٧٧٩٣٠٠٤٩

اهمیت چریدن در پرورش گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بر اساس دنبه ، گوسفندان ایرانی به چند دسته تقسیم می شوند؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

دام های آلوده به تب کریمه کنگو kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

روش هایی که می توان دامداری را به کاری پر در آمد تبدیل کرد ! kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

روش های پرورش گوسفند kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

خوبی ها و عیب های پرورش گوسفند kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

نژادهای گوسفند ایرانی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

انواع شیرها kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

چرم سازی(دباغی) به چه چیز گفته می شود؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ذبح اسلامی چیست؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

دام های آلوده به تب کریمه کنگو kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری هایی که گوسفندان را تهدید می کند. kazemi

٦٦٦٢٣٥٧٩

مقصر گرانی گوشت گوسفند ،گوسفندان هستند! kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری هایی که گوسفندان را تهدید می کند kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

چرم سازی(دباغی) چیست؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ذبح اسلامی به چه صورت است؟ kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

فروش گوسفند زنده kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

نژادهای مختلف گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

پوست گوسفند kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

اعزام قصاب به محل چگونه صورت میگیرد؟ kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

انواع شیرها kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

چرم سازی(دباغی) kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

قربانی کردن گوسفند برای تولد نوزاد(عقیقه) kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

اعزام قصاب به محل kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

پوست گوسفند kazemi

٧٧٩٣٠٠٤٩

چرم سازی(دباغی) kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

گوسفند زنده kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

راه های شناخت گوسفند سالم kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

ذبح اسلامی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ویژگی های جگر سالم kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

نکات قابل توجه در پروار بندی گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

جوجه شتر مرغ محمد کشاورز

٠٢١٧٧٥٠٦٠٤١-٠٩٩٠٢٣٤١

جوجه بوقلمون محمد کشاورز

٠٩٩٠٢٣٤١٢٨٥-٠٩٩٠٢٣٤١

غذای سگ مهدی تیرچرخ