پرتال مشاغل ایران

آگهی رایگان

ads

-   اعزام قصاب به محل

یکی از دغدغه هایی که بسیاری از مردم پس از خرید گوسفند با آن مواجه هستند ،قسمت ذبح آن است.شاید بتوان گفت این کار ،به جرات و تجربه نیاز دارد و انجام این کار برای اکثر مردم و مخصوصا خانوم ها غیر قابل تصور و دشوار است.


در کشور ما سر بریدن گوسفند برای مراسم مختلف و زیادی انجام می شود .در واقع به یکی از رسوم ما تبدیل شده است .این عمل در شرایط مختلف ازجمله : هنگام ورود عروس و داماد به مراسم، برای ورود حاجیان برگشته از مراسم حج،هنگام تولد نوزاد ،برای دوری از بلا و بیماری و…. انجام می گیرد.
نکات کلیدی برای آنکه کار ذبح (سربردیدن گوسفند) ،بهداشتی انجام شود:
• حتما دام ها را از مراکزفروشی که تائیدیه سازمان دامپزشکی دارند تهیه کنید،زیرا دام ها را در آنجا معاینه و واکسینه می کنند و به آنها دارو های ضد انگل می دهند.
• اگر قصد دارید دام ها را در خارج از کارگاه ،ذبح کنید ،باید سعی کنید حداقل آلودگی را برای محیط زیست فراهم کنید و پس از انجام کار محیط را پاکسازی کنید.
• به دلیل آنکه سر بریدن دام درمکان های عمومی، ممکن است برای بعضی افراد از جمله کودکان مشکلات روانی و روحی به وجود بیاورد بهتر است از انجام آن در این مکان ها خود داری کنید.
• از آنجا که برخی بیماری ها از جمله (تب کریمه کونگو،تب مالت ،سیاه زخم و…)بین انسان و دام مشترکند ،برای جلوگیری از انتقال بیماری ها ، بهتر است ،ذبح دام در مکان های عمومی انجام بپذیرد.
• برای رعایت بهداشت هر چه بیشترجایی که می خواهید دام را ذبح کنید ،باید به سیستم فاضلاب متصل و ترجیحا کاشی شده و قابل شستشو باشد.تهویه و نور کافی هم برای این کار مهم است.
• تمامی وسائلی که برای ذبح گوسفند استفاده می شود باید ضد عفونی شده و تمیز و بهداشتی باشند.استفده از یک چاقو برای بریدن چندین گوسفند توصیه نمی شود.
• جمع آوری پس مانده های دام بعد از کشتن نیز بسیار مهم است به طوریکه در مکان های صنعتی آنها را می سوزانند زیرا می توانند به سرعت عفونت (ای کولای و سالمونلا) تولید کنند.
کارهایی که پس از سر بریدن دام ها می بایست انجام داد:
• بررسی ظاهری لاشه از نظر سلامتی
بهتر است لاشه و اندام های داخلی دام را پس از آنکه چندین ساعت در یخچال با دمای 4 درجه سانتی گراد قرار دادید مصرف کنید.زیرا می تواند بعضی بیماری ها را در دمای پایین از بین ببرد و مصرف سریع آن خوب نیست.
• وسیله هایی را که در هنگام سربریدن گوسفند استفاده کرده اید را بهتراست با آب و مواد ضد عفونی کنننده شستشو دهید.
پخش دام قائم(گوسفند زنده) با مجوز رسمی از اداره دامپزشکی و فروش گوسفند و اعزام قصاب به شهرندان عزیز تهرانی مشغول به فعالیت است.
تماس با ما:
شهرک غرب و سعادت آباد
88571771
http://goosfandzende.com



گوسفند زنده

 

مشخصات آگهی دهنده
  • نام: kazemi
  • تلفن: 88571771
  • استان: تهران
  • آدرس:‌ شهرک غرب و سعادت آباد
  • قیمت: تماس بگیرید
  • مشاهده‌ی پروفایل
مشخصات آگهی
  • بازدید: ٣٢٥٦
  • تاریخ ارسال: ۹۶/۴/۲۴

*** آگهی های ویژه ***

فهرست آگهی ها
موضوع آگهی آگهی دهنده تلفن تماس
گرانترین گوسفندان جهان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

فروش گوسفند زنده kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری کبد گوسفند kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

روش های پرورش گوسفند kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٢٢٥٠٧٢٥٥

روش هایی که می توان دامداری را به کاری پر در آمد تبدیل کرد ! kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

نژادهای گوسفند ایرانی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

بهداشت دام ها kazemi

٧٧٩٣٠٠٤٩

اهمیت چریدن در پرورش گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بر اساس دنبه ، گوسفندان ایرانی به چند دسته تقسیم می شوند؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

دام های آلوده به تب کریمه کنگو kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

روش هایی که می توان دامداری را به کاری پر در آمد تبدیل کرد ! kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

روش های پرورش گوسفند kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

خوبی ها و عیب های پرورش گوسفند kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

نژادهای گوسفند ایرانی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

انواع شیرها kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

چرم سازی(دباغی) به چه چیز گفته می شود؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ذبح اسلامی چیست؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

دام های آلوده به تب کریمه کنگو kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری هایی که گوسفندان را تهدید می کند. kazemi

٦٦٦٢٣٥٧٩

مقصر گرانی گوشت گوسفند ،گوسفندان هستند! kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری هایی که گوسفندان را تهدید می کند kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

چرم سازی(دباغی) چیست؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ذبح اسلامی به چه صورت است؟ kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

فروش گوسفند زنده kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

نژادهای مختلف گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

پوست گوسفند kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

اعزام قصاب به محل چگونه صورت میگیرد؟ kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

انواع شیرها kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

چرم سازی(دباغی) kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

قربانی کردن گوسفند برای تولد نوزاد(عقیقه) kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

اعزام قصاب به محل kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

پوست گوسفند kazemi

٧٧٩٣٠٠٤٩

چرم سازی(دباغی) kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

گوسفند زنده kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

راه های شناخت گوسفند سالم kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

ذبح اسلامی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ویژگی های جگر سالم kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

نکات قابل توجه در پروار بندی گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

جوجه شتر مرغ محمد کشاورز

٠٢١٧٧٥٠٦٠٤١-٠٩٩٠٢٣٤١

جوجه بوقلمون محمد کشاورز

٠٩٩٠٢٣٤١٢٨٥-٠٩٩٠٢٣٤١

غذای سگ مهدی تیرچرخ