توجه: - کلیه آگهی های درج شده در این وب سایت (مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران) توسط افراد حقیقی و یا حقوقی ثبت گردیده است. - در انتخاب خود دقت فرمایید. - این مرکز هیچ مسئولیتی در قبال آگهی های ثبت شده ندارد. -
جهت ارتباط با شخص آگهی دهنده، فقط از طریق مشخصات آگهی دهنده (در کنار آگهی) تماس حاصل فرمایید و از تماس با مرکز اطلاعات اصناف و مشاغل ایران خودداری فرمایید.
- انواع شیرها
در دسته بندی ها ،شیر جزو غذاهایی است که مصرف روزانه آن توصیه می شود. شیر از اولین و اصلی ترین غذاهایی است که نوزادان از آن استفاده می کنند .اکنون در بازار می توانید، شیر را در طعم ها و بسته بندی های مختلف تهیه کنید و به گفته پزشکان می بایست در همه سنین از شیر استفاده کرد زیرا برای تقویت و استحکام استخوان ها بسیار لازم و ضروری است.
• شیر شتر
یکی از انواع شیرهاست که شاید بتوان گفت ،اخیرا طرفدارانی برای خود پیدا کرده است.مقدار آهن شیر شتر ،بسیار بیشتر از شیر گاو است. وجود انسولین در شیر شتر به اثبات رسیده است که می تواند برای بیماران دیابتی بسیار مفید باشد.البته بهتر است مقدار مصرف آن را پزشک تعیین کند.
• شیرسویا
یکی از شیرهایی که از زمان های قدیم مخصوصا در چین مورد پسند بوده ،شیر سویا است.شیر سویا از گیاه تهیه می شود وطعمی شبیه غلات دارد.البته عده ای کمی از افراد هستند که این طعم را دوست دارند.درست است که مقدار کلسیم موجود در شیر سویا بسیار کمتر از شیر گاو است ولی عامل هایی در آن وجود دارد که باعث جذب راحت تر کلسیم می شود.
• شیر بادام
شیر بادام هم جزو شیرهای گیاهی است.تهیه آن به صورت زیر است:
بعد از آنکه بادام های شیرین را چند ساعت درون آب سرد( یا چند دقیقه داخل آب جوش) قرار دادید، باید پوست آن ها راجدا کنید و همراه مقداری آب داخل مخلوط کن ،بریزید تا زمانی این کار را ادامه می دهید که حباب های کف مانندی روی محلول ،دیده شود.خواص این شیر برای سلامتی پوست،قلب ،مو ،استخوان و…به اثبات رسیده است.
• شیر بز
این شیر بیشتر در مناطق روستایی ،ارزان و در دسترس است.مصرف این شیر را بیشتر برای نوزادان،مخصوصا آنهایی که به شیر گاو آلرژی دارند ،توصیه می کنند و از نظر هضم بسیار سبکتر و راحت تر است.شیر بز منبع قوی ویتامین B12است.البته بهتر است قبل از استفاده از این شیر برای نوزادان ،با پزشک کودک خود مشورت کنید.
• شیر گاو
شیر گاو یکی از پرطرفدارترین شیرها مخصوصا در ایران است.با استفاده از آن حس آرامش به انسان دست می دهد.استفاده از آن در مسمومیت ها و سرما خوردگی ها هم بسیار رایج شده است.
البته بهتر است از نوع پاستوریزه آن استفاده شود .جدیدا در همه شهرها فروشگاه هایی افتتاح شده است که ادعا می کنند در آنها شیر محلی با خواص بالاتر از شیر پاستوریزه عرضه می گردد و این شایعه های وجود پالم در محصولات لبنی پاستوریزه نیز ،باعث رونق کاسبی آنها شده است.البته عده ای نیز به خطرناک بودن و وجود بیماری ها در شیر های محلی اعتقاد دارند.در نهایت این تصمیم با شماست که از کدام شیر استفاده می کنید!
تماس با ما:
محدوده ی ونک
88523110 – 88571771
http://goosfandzende.com